Barcelona hagi popescu Spania

Barcelona si-a prezentat noul vestiar! Hagi si Popescu nu au fost uitati de catalani si apar la loc de onoare

Vestiarul Barcelonei a fost schimbat chiar inainte de marele meci contra lui Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 16:18
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 16:23

Jucatorii gruparii blaugrana se vor schimba de azi inainte intr-un vestiar personalizat cu imaginea fiecaruia dintre ei. Pe usile dulapurilor exista o lista cu numele fotbalistilor care au evoluat de-a lungul timpului pentru catalani, iar numele lui Gica Hagi si Gica Popescu nu au fost uitate. 

Partida de astazi dintre Barcelona si Real Madrid este prima din istoria 'El Clasico' care se joaca fara spectatori. Ultimul duel direct dintre cele doua echipe a avut loc pe 1 martie 2020, cu doua saptamani inainte ca pandemia sa dea nastere unor restrictii aspre in toata lumea. De la jumatatea lunii martie, niciun spectator nu a mai mers pe stadioanele din Spania. 

In aceste conditii, la meciul din aceasta dupa-amiaza nu vor participa decat oamenii din staff-urile celor doua echipe, jurnalistii, oamenii de la securitate si cei de la curatenie, alaturi de oficialii cluburilor. 

Vor fi aproximativ 340 de persoane pe Camp Nou, printre cei prezenti la meci urmand a se afla Josep Maria Bartomeu si Florentino Perez.

Meciul dintre Barcelona si Real Madrid este programat de la ora 17:00 si va fi transmis in format LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies