Spania

Barcelona nu-i da voie lui Ronaldinho la Olimpiada

Clubul brazilianului nu este de acord ca acesta sa participe la Olimpiada, pe lista interzisilor la JO se mai afla si argentinianul Messi.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Iulie 2008, 12:33
Data actualizarii: Miercuri 09 Iulie 2008, 12:48

FC Barcelona a anuntat ca nu este de acord ca Ronaldinho sa participe la Olimpiada de la Beijing si ca jucatorul trebuie sa fie prezent pe data de 14 iulie la echipa.

"FC Barcelona l-a invitat pe Ronaldinho sa se prezinte la reluarea antrenamentelor, la 14 iulie, la fel ca si ceilalti jucatori de la prima echipa" a anuntat Barcelona pe site-ul oficial.

In momentul de fata Ronaldinho este unul din cei trei jucatori de peste 23 de ani care pot sa fie chemati la lotul olimpic de fotbal al Braziliei de catre Confederatia Braziliana, pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. Ronaldinho nu este singurul jucator de la Barcelona care se confrunta cu aceasta problema, Messi primind aceeasi informare de la club cum ca nu poate participa la Olimpiada.

"Jocurile Olimpice nu fac parte din calendarul FIFA si nicio decizie speciala nu a fost luata pe aceasta tema. In consecinta, clubul nu este obligat sa cedeze jucătorii sai federatiei." a completat clubul catalan pe site-ul oficial.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies