Barcelona ferran torres Samuel Umtiti Spania

Barcelona îl poate înscrie pe Ferran Torres! Mutarea-surpriză anunțată de catalani 

Ferran Torres (21 ani) poate fi înscris la ligă de către Barcelona, după cum au anunțat chiar catalanii. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 13:37
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 13:46

Barcelona l-a transferat pe Ferran Torres de la Manchester City, în schimbul sumei de 55 de milioane de euro, însă până acum, tânărul atacant nu a putut fi înscris, din cauza plafonului salarial. Gruparea de pe Camp Nou nu se încadra cu salariile, astfel încât fotbalistul să poată fi înscris. 

În acest sens, Philippe Coutinho a fost împrumutat la Aston Villa, însă chiar oficialii echipei au anunțat că mutarea nu este suficientă pentru ca Torres să fie înscris. 

Barcelona a anunțat că îl poate înscrie pe Ferran Torres

Deși s-a scris că urmează să mai aibă loc plecări de la club pentru ca fotbalistul adus de la City să fie înscris, oficialii catalani au făcut fix opusul. Barcelona a anunțat, printr-un comunicat oficial, că i-a prelungit contractul lui Samuel Umtiti. 

Fundașul a semnat un acord valabil până în 2026, fiind de acord să i se scadă salariul, ceea ce permite înscrierea lui Torres, după cum se arată în comunicat. 

„FC Barcelona și jucătorul primei echipe Samuel Umtiti au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până pe 30 iunie 2026. Fundașul francez își reduce parte din salariul pe care urma să îl încaseze în anul și jumătate rămas din contract. 

Cu această operațiune, clubul nu și-a asumat niciun compromis economic superior cu fotbalistul. FC Barcelona își exprimă public recunoștința către Samuel Umtiti pentru efortul și dragostea de care a dat dovadă. Cu această prelungire, FC Barcelona își mărește 'fair play-ul' și va putea să îl înscrie pe Ferran Torres la Ligă”, se arată în comunicat

Samuel Umtiti nu a mai prins la fel de multe minute ca în sezoanele precedente, asta și din cauza accidentărilor suferite, însă salariul său era unul dintre cele mai consistente. Despre fundașul francez s-a scris și că ar putea pleca de pe Camp Nou, nefericit de situația sa. 

Astfel, Ferran Torres, poate intra în lotul catalanilor pentru meciul din semifinala Super Cupei Spaniei cu Real Madrid, dacă testul său Covid-19 iese negativ. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!