Fotbal extern

Se poate mai jos de atât? Unde s-a transferat fostul jucător de la Barcelona și Manchester City trecut și prin Liga 1

Mijlocașul ofensiv a evoluat în șapte partide pentru Politehnica Iași.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 09:47
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 09:57

Gai Assulin (30 de ani), unul dintre marile talente ale Europei în urmă cu un deceniu, când era legitimat la FC Barcelona sau Manchester City, nu mai contează în fotbalul profesionist. 

Fostul internațional israelian, cel mai tânăr jucător care a îmbrăcat vreodată tricoul reprezentativei alb-albastre, a încercat un comeback la Politehnica Iași, care l-a transferat în toamna lui 2019 și unde a evoluat în doar șapte meciuri (șase în Liga 1 și unul în Cupa României) înainte de a-i fi reziliat contractul în ianuarie 2021.

A debutat oficial la FC Barcelona când Guardiola era antrenor

La un an distanță, zilele trecute, Gai Assulin s-a transferat la o formație obscură din Serie D, eșalonul al patrulea din Italia, UniPomezia.

”Lovitură stelară”, a anunțat pe pagina de Facebook clubul italian, amintind că fotbalistul a debutat oficial la prima echipă a Barcelonei în vremea mandatului lui Pep Guardiola.

După Barca și Manchester City, Gai Assulin a mai evoluat la Brighton & Hove Albion, Racing Santander, Granada, Hercules Alicante, Mallorca, Hapoel Tel Aviv, Sabadell și Kairat Almaty înainte a fi transferat de Poli Iași.

Modifică setările cookies