Barcelona AS Roma Hector Bellerin Spania

Barcelona, gata să renunțe la un jucător transferat în vară

Barcelona s-ar putea despărți de unul dintre jucătorii aduși în vară sub comanda lui Xavi.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 17:07
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2022, 17:43

Hector Bellerin (27 de ani) a semnat cu gruparea catalană pe 1 septembrie, după ce s-a despărțit de cei de la Arsenal, formație pentru care a jucat din 2014 până în 2021.

Barcelona poate renunța la un jucător transferat în vară!

Xavi nu-l va include pe fundașul dreapta în planurile sale pentru a doua parte a sezonului, astfel că Bellerin ar putea pleca încă din luna ianuarie. Jurnalistul Nicolo Schira notează că ibericul este dorit de Jose Mourinho la AS Roma.

AS Roma caută un înlocuitor pentru olandezul Rick Karsdorp, motiv pentru care Bellerin este văzut drept o posibilă soluție pentru banda dreaptă a grupării capitoline.

Bellerin este evaluat de site-urile de specialitate la 15 milioane de euro. În acest sezon, fundașul dreapta a jucat doar în cinci meciuri pentru Barcelona, în La Liga și Champions League, fără să reușească să marcheze.

Potrivit site-ului Transfermarkt, Bellerin a semnat cu Barcelona un contract valabil pe un singur sezon, astfel că, oricum, va intra în ultimele luni ale înțelegerii cu echipa de pe Camp Nou.

Bellerin a fost junior la celebra academie a Barcelonei, ”La Masia”. A fost transferat la academia lui Arsenal în 2011, iar în 2014 a făcut pasul la echipa mare. În cariera sa, fundașul a mai evoluat pentru Betis Sevilla și Watford.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies