Barcelona transferuri barcelona Spania

Barcelona și-a fixat bugetul pentru perioada de transferuri din iarnă

Barcelona a avut un început slab de sezon în La Liga și Liga Campionilor. În Catalonia se vorbește deja despre următoarea perioadă de transferuri, când Ronald Koeman ar putea primi ”întăriri”.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 19:19
Data actualizarii: Duminica 10 Octombrie 2021, 19:27

Doar că bugetul nu îi va permite Barcelonei să ”viseze” la o campanie spectaculoasă de transferuri, având în vedere problemele financiare ale clubului. S-a vorbit despre posibilitatea ca Erling Haaland să fie adus pe Camp Nou, doar că această variantă pare departe de a se realiza.

Potrivit Transfermarketweb, pentru următoarea perioadă de transferuri, Barcelona are un buget de ”doar” 20 de milioane de euro. Prioritatea conducerii catalane este de a readuce clubul pe linia de plutire, chiar dacă asta înseamnă că, sportiv, rezultatele nu vor fi cele cu care fanii au fost obișnuiți în ultimii ani.

Întrebat despre posibilitatea ca Haaland să ajungă la Barcelona în următoarea perioadă de transferuri, Rafael Yuste, vicepreședintele catalanilor, a răspuns:

”Nu. Președintele și directorul nostru general au spus deja acest lucru și pot doar să repet, mandatul anterior a fost dezastruos. Au cumpărat jucători fără să știe dacă îi pot plăti și tot ce au făcut a fost să crească datoria. În plus, au conceput salariile așa cum le-am găsit”, a spus Yuste, potrivit sursei citate.

Haaland ar avea o clauză în contractul cu Borussia Dortmund potrivit căreia ar fi liber să plece pentru suma de 75 de milioane de euro. 

Modifică setările cookies