Anglia

Jurgen Klopp, reacție acidă pentru oficialii de la FC Barcelona. Ce l-a "stârnit" să se dezlănțuie 

Plecarea lui Lionel Messi de la FC Barcelona a stârnit numeroase reacții în fotbalul internațională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 15:33
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 16:11

Argentinianul și gruparea de pe Camp Nou nu au mai putut să ajungă la o înțelegere pentru prelungirea șederii fotbalistului, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul. 

Într-un interviu acordat pentru Sport Bild, Jurgen Klopp a vorbit, printre altele, și despre această situație de neimaginat pănă acum ceva vremea, aceea a plecării lui Messi de la FC Barcelona.

"Transferul lui Messi la PSG? Joacă tot în roșu și albastru, deci diferența nu estr atât de mare. Dar FC Barcelona plătește acum pentru alegerile financiare pe care le-a făcut în trecut. Este foarte, foarte rar să faci anumite lucruri neptrovite fără să plătești", a mărturisit antrenorul celor de la Liverpool. 

De la PSG la Miami?
 

Potrivit presei internaționale, pe parcursul vizitei din America, Lionel Messi ar fi avut o discuție cu David Beckham despre o posibilă mutare spre finalul carierei la Inter Miami, echipa patronată de fostul jucător englez. 

Speculațiile au fost întărite și de faptul că argentinianul a achiziționat un apartament luxos în Miami, evaluat la șapte milioane de dolari. 

"Sunt optimist că Messi la juca la Inter Miami, deoarece cred că se va completa ambiția ca cei mai buni jucători din generație să joace la Miami", a declarat Jorge Mas, unul dintre acționari, pentru Miami Herald.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies