Barcelona Ilaix Moriba la liga RB Leipzig Spania

Barcelona, acord pentru vânzarea „rebelului” Moriba! Unde se transferă jucătorul exclus din lot 

Catalanii se pregătesc să vândă în ultimele zile de mercato. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 20:32
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 20:34

Cu mai puțin de două zile până la finalul perioadei de mercato, Barcelona mai obține câteva zeci de milioane de euro. Catalanii au ajuns la un acord cu RB Leipzig pentru transferul lui Ilaix Moriba, informează cotidianul SPORT

Apariția lui Tottenham în cursa pentru tânărul jucător a făcut ca negocierile dintre Barcelona și clubul din Germania să se accelereze, fiind și dorința lui Ilaix să îmbrace tricoul lui Leipzig. Deși transferul nu a fost anunțat oficial, sursa citată informează că acordul este total.

  • Barcelona, acord pentru vânzarea „rebelului” Moriba! Unde se transferă jucătorul exclus din lot

Detaliile transferului 
 

Ilaix Moriba i-a anunțat pe catalani că își va prelungi contractul doar dacă va primi un salariu mai mare. Situația financiară a clubului i-a împiedicat pe oficialii de pe Camp Nou să accepte cererea jucătorului, în contexul în care majoritatea fotbaliștilor din lot au fost de acord să li se scadă salariile. 

Deranjați de atitudinea tânărului jucător, conducătorii clubului l-au exclus pe Moriba din lot, iar Laporta și Koeman l-au criticat dur

În urma înțelegerii cu Leipzig, Barcelona va încasa 16 milioane de euro, plus încă trei milioane din bonusuri în funcție de performanțe. Moriba va semna pe cinci sezoane și a primit acordul pentru a zbura în Germania, acolo unde va face vizita medicală.

Astfel, prin acordul cu echipa din Bundesliga, Ilaix evită să stea pe bancă fără să joace un an. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!