Jucătorul transferat de Tottenham de la FC Barcelona, implicat într-un jaf armat! A scăpat la limită: s-au tras 29 de împușcături 

Tottenham Emerson Royal Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 15:51
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 15:52

Emerson Royal (23 ani) a fost implicat într-un moment terifiant în țara natală. 

Fundașul transferat de Tottenham de la FC Barcelona, Emerson Royal, a trecut prin clipe de coșmar în Brazilia. Aflat în vacanță, jucătorul a fost ținta unui jaf armat în timp ce se afla în vacanță, însă a reușit să scape la limită. 

Conform O Liberal, fundașul lui Spurs a fost implicat într-o întâmplare terifiantă vineri dimineață. Emerson pleca dintr-un club din Sao Paulo, în jurul orei 3 dimineața, când a devenit ținta hoților. Sursa citată informează că fundașul făcea poze cu un ofițer de poliție aflat în afara orelor de program, când un bărbat l-a amenințat cu pistolul, cerând să îi dea bunurile pe care le are asupra sa. 

Polițistul a zărit hoțul și și-a scos arma pentru a-l opri, însă presa locală informează că au fost nu mai puțin de 29 de împușcături către atacator, care a fost dus la un spital din apropiere, după ce a fost împușcat în spate de unul dintre gloanțe. Jucătorul a fost îngrozit de incident, în urma căruia a rămas fără ceasul de la mână și fără un lanț pe care îl avea. 

„Petreceam și plecam de la club, s-a întâmplat toată nebunia asta, a fost îngrozitor, o scenă horror. Nu doresc să treacă cineva prin așa ceva”, a spus fundașul pentru Globo Esporte

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!