fc barcelona cesar azpilicueta Thomas Meunier Spania

Refuzați de Azpilicueta, catalanii s-au orientat spre un alt star. Belgianul dorit de FC Barcelona

Cesar Azpilicueta, căpitanul lui Chelsea, a decis să nu semneze cu FC Barcelona, după luni bune în care presa internațională a scris despre interesul catalanilor pentru internaționalul spaniol.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 21:39
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 21:46

Până la urmă, Azplicueta a decis să rămână la Chelsea și să semneze prelungirea contractului cu încă doi ani. 

Spaniolul și-a dorit să își stabilească viitorul înaintea startului noului sezon din Premier League, așa că în această dimineață i-a comunicat lui Xavi Hernandez, antrenorul Barcelonei, decizia luată, scrie RMC Sport, care îl citează pe jurnalistul Gerard Romero.

Thomas Meunier, următoarea țintă a catalanilor

În aceste condiții, formația catalana a activat planul de rezervă și și-a îndreptat atenția spre Thomas Meunier, jucător pe care și l-au dorit și la începutul anului, potrivit sport.es. La momentul respectiv, oferta catalanilor nu a fost suficient de bună, iar Borussia Dortmund nu i-a dat drumul belgianului.

Cariera lui Cesar Azpilicueta

Cesar Azpilicueta joacă la Chelsea din 2012, când a fost transferat de la Olympique Marseille, pentru 8,8 milioane de euro. Până acum, spaniolul a strâns 474 de meciuri pentru londonezi, 17 goluri și 55 de pase decisive.

Alături de Chelsea, Azpilicueta a cucerit cele mai importante trofee: Liga Campionilor, Supercupa Europei Campionatul Mondial al Cluburilor, Europa League (2) și titlul în Premier League (2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies