fc barcelona Chelsea Pierre-Emerick Aubameyang transfer aubameyang Spania

Dorit cu insistență de Chelsea, un star de la FC Barcelona nu vrea să plece de pe Camp Nou 

Chelsea este interesată de transferul lui Pierre-Emerick Aubameyang, ținând cont că suferă din punct de vedere ofensiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 17:34
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 17:54

În pofida faptului că FC Barcelona a mutat pe Camp Nou mai bine decât Chelsea, londonezii își doresc să aducă un jucător lângă nou-venitul Raheem Sterling (Manchester City/56.2 milioane de euro), Pierre-Emerick Aubameyang devenind ținta lor principală. 

"Chelsea îl consideră pe Pierre-Emerick Aubameyang ca un potențial nou atacant. Discuțiile au început deja", a scris jurnalistul Fabrizio Romano. 

Aubameyang, dorinc să rămână pe Camp Nou

Publicația Mundo Deportivo a dezvăluit că fotbalistul originar din Gabon nu ia în considerare de a pleca de la FC Barcelona, cu care are contract până în 2025. 

"Auba este fericit pe Camp Nou și nu cred că se ia în considerare plecarea lui", a explicat o sursă apropiată jucătorului. 

Aubameyang, la FC Barcelona

Gabonezul a mai evoluat în Premier League, la Arsenal, dar a fost vândut pe Camp Nou în iarna anului 2022. Într-o singură jumătate de sezon, Aubameyang a bifat 23 de apariții pentru trupa catalană, a înscris 13 goluri și a pasat decisiv într-o situație.

La formația londoneză, atacantul a participat în 163 de meciuri, a înscris 92 de goluri și a oferit 21 de assisturi. Aubameyang s-a făcut cu adevărat remarcat la Borussia Dortmund, perioadă în care a reușit să puncteze 141 de reușite în tricoul grupării de pe Signal Iduna park, în 212 partide.

Modifică setările cookies