Spania

Au purtat o conversatie IMAGINARA cu Messi si au ajuns virali pe internet! :) Ce club din Rusia a fost "refuzat" de starul Barcelonei

Lionel Messi a intrat in ultimele 6 luni de contract cu Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Ianuarie 2021, 11:51
Data actualizarii: Duminica 03 Ianuarie 2021, 11:56

Fotbalistul poate sa-si negocieze transferul de la 1 ianuarie, aceasta fiind perioada in care apar tot felul de speculatii cu privire la viitorul starului de pe Camp Nou. 

Daca unii sunt extrem de implicati si lupta serios pentru a-i obtine semnatura, altii sunt suficient de relaxati incat se tin de glume. Cei de la Spartak Moscova au postat pe contul de Twitter al clubului o fotografie facuta unei conversatii imaginare, pe care ar fi purtat-o cu Messi. 

"Salut, Leo!" i-ar fi scris rusii, raspunsul fotbalistului fiind unul extrem de simplu: "nu". :) Gluma celor de la Spartak Moscova a devenit virala pe internet, adunand peste 233.000 de aprecieri si circa 41.500 de distribuiri. 

Lionel Messi va lua o decizie in ceea ce priveste viitorul sau dupa ce va afla care este proiectul viitorului presedinte al Barcelonei. 

Printre echipele la care poate ajunge cu adevarat argentinianul se numara Manchester City, PSG sau Inter Miami, fotbalistul cumparandu-si recent o casa in Statele Unite si declarand ca isi doreste sa traiasca experienta traiului in America. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies