Atac dur la adresa Realului! N-a mai rezistat si a sarit in apararea lui Messi: "Jucatorii de la Madrid aud lovituri de la 25 de metri"

Atac dur la adresa Realului! N-a mai rezistat si a sarit in apararea lui Messi: "Jucatorii de la Madrid aud lovituri de la 25 de metri"

Jucatorii Realului au fost pusi la zid. 

Real Madrid a pierdut duelul cu Barcelona de pe Bernabeu, iar Lionel Messi i-a cazut victima lui Sergio Ramos. 

Ramos l-a lovit pe Messi cu un picior lasat in spate si a acuzat el lovitura, in speranta ca va scapa de cartonas rosu. Apoi, la ultima faza a primei reprize, Ramos a riscat eliminarea!

La o faza simpla, Ramos a saltat mingea peste piciorul lui Messi si l-a lovit pe acesta cu antebratul in fata! Messi s-a ales cu sange pe fata dupa lovitura incasata.

Gerard Pique nu a rezistat si a sarit in apararea lui Messi. 

"Se vede ca Leo Messi a fost lovit. I-a curs sange. Sergio Ramos trebuia eliminat. Eu eram la 50 de metri de Ramos si de Messi. Nu am putut sa vad, desi sunt jucatori de la Real care aud lovituri de la 25 de metri. Cei de la Real se plang de multe ori, dar arbitrii uneori fluiera in favoarea lor. Sunt multe lucruri care se intampla. Imi place sa vin pe Bernabeu. Sunt profesionist si trebuie sa pot juca intr-o asemenea atmosfera", a spus Pique dupa meci. VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații grave lansate de ministrul Sănătății cu privire la CNAS. Va sesiza DNA
BRAT