"Toti ne vad Real Madrid! Pe mine ma ajuta infrangerea asta! Aici poate ca nici Maradona nu se adapta!" Pancu si-a iesit din minti si a inceput sa TIPE la interviuri

Prima infrangere a Rapidului din acest sezon a fost si prima a lui Pancu din cariera de antrenor.

Pancu e dezamagit de atitudinea jucatorilor sai din prima repriza. Rapid a pierdut cu 3-1 pe terenul Progresului Spartac, dar isi conduce in continuare seria din C. Pancu da vina pe mesajul gresit transmis in club in privinta valorii echipei.

"Am fost singurul din club care am transmis acest mesaj acum doua saptamani. Cand toata lumea ne vede Real Madrid, cand toti ne spun ca suntem peste tot ce e in liga a 3-a, cand vii din pregatire cu 7-8 victorii... Le-am spus toata saptamana ca e meci de bataie pe o suprafata pe care nu suntem obisnuiti sa jucam. Mi-a placut cum s-au comportat jucatorii in repriza a doua. Ma ajuta mult infrangerea asta, vad fotbalul cu alti ochi. Fara umilinta, fara sacrificii nu poti sa bati pe nimeni.

E lipsa de agresivitate pozitiva cand adversarul te surprinde cu mingi de 60 de metri, inalte, in diagonala. Poti sa fii si Maradona, poti sa nu te adaptezi aici. Rapid e alt club, e mai special! Le-am spus jucatorilor mei de-o saptamana ca cel mai periculos adversar al nostru e Progresul Spartac! Sa-i intrebati! Avem multe de invatat dupa meciul de azi, inclusiv eu am de invatat", a spus Pancu.

Au fost scene nebune la intrarea in stadion, inainte de meci. Fanii rapidisti s-au confruntat cu fortele de ordine pentru a intra!

Citeste si:RapidDaniel Pancu

TOATA Romania vede Romania! Romania - Norvegia, marti, ora 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

MagicHome, casa “construită” de peste 100.000 de români, inaugurată în noiembrie
BRAT