Franta

Real Madrid a trimis ultima ofertă pentru Kylian Mbappe!

Kylian Mbappe (23 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu cei de la PSG.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 14:01
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 15:25

Atacantul francez a avut ”pe masă” propunerea pentru prelungirea înțelegerii, dar a refuzat, dorind, probabil, o nouă provocare. Real Madrid este în ”pole-position” pentru transferul său și a făcut o nouă ofertă pentru a-l aduce pe ”Bernabeu” încă din această iarnă.

Spaniolii de la Marca scriu că Real Madrid îi oferă nu mai puțin de 50 de milioane de euro lui PSG pentru a-l ceda pe Mbappe. 

Rămâne de văzut care va fi răspunsul vicecampioanei Franței, având în vedere că, în vară, PSG a refuzat o propunere de transfer pentru Mbappe în valoare de 180 de milioane de euro, o sumă colosală pentru un jucător aflat în ultimul an de contract.

Mbappe a reușit o ”triplă” în ultimul meci al lui PSG din Cupa Franței, câștigat cu 4-0 în fața celor de la Vannes, și a atins o bornă impresionantă pentru un jucător de 23 de ani. A marcat peste 200 de goluri în cariera sa.

160 de milioane de euro este cota de piață a lui Mbappe, potrivit Transfermarkt. Acesta a bifat deja 53 de prezențe la naționala Franței, pentru care a marcat de 24 de ori.

Modifică setările cookies