Franta

Mutarea prin care Al Khelaifi îl poate ține pe Mbappe la Paris! Zidane, următorul antrenor de la PSG 

Patronul de la Paris Saint-Germain a ales deja înlocuitor pentru Mauricio Pochettino. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 08:34
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 08:37

Rezultatele lui PSG nu sunt pe placul conducătorilor, mai ales în contextul în care gruparea franceză are cel mai bun trident ofensiv din lume, dar nu reușește să impresioneze. PSG a cedat în unele meciuri din Ligue 1, iar pe unele dintre ele le-a câștigat la limită, în timp ce în grupele Champions League a terminat pe locul 2 în clasament, în spatele lui City. 

În ciuda faptului că are cel mai de temut lot din fotbal, Mauricio Pochettino nu reușește să îi mobilizeze pe jucătorii săi, astfel încât PSG să reprezinte o adevărată putere în fotbal, iar oficialii clubului au găsit deja o soluție pentru înlocuirea sa.

Zinedine Zidane, următorul antrenor de pe Parc des Princes

Nasser Al Khelaifi s-a decis deja în privința viitorului lui Mauricio Pochettino. Deși la începutul sezonului PSG era văzută drept favorită la câștigarea Champions League, trofeul pe care șeicul îl dorește încă de când a preluat gruparea din capitala Franței, șansele au scăzut dramatic odată cu prestațiile extrem de modeste. 

Astfel, pentru a se asigura că are șanse clare la mult râvnitul trofeu, Al Khelaifi a pus ochii pe 'expertul' Zinedine Zidane, anunță Daniel Riolo, jurnalistul RMC Sport, unul dintre primii ziariști care a anunțat în Franța transferul lui Leo Messi. Conform acestuia, fostul antrenor al lui Real Madrid urmează să preia banca tehnică de pe Parc des Princes începând cu sezonul următor, indiferent de cum se desfășoară cel actual, citează Marca

Aducerea lui Zidane ar putea fi încă o încercare disperată a lui Al Khelaifi de a-l ține pe Kylian Mbappe, dat fiind faptul că atacantul francez a spus în repetate rânduri că își dorește să joace sub comanda legendei Zidane, fiind și unul dintre idolii săi

Modifică setările cookies