Germania

Perla din Bundesliga care l-a eclipsat pe Haaland, noua țintă a celor de la Bayern. Pe cine vrea campioana Germaniei

Nico Schlotterbeck, fundașul central de 22 de ani al celor de la Freiburg, este urmărit cu interes de cei de la Bayern Munchen. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 22:48
Data actualizarii: Duminica 02 Ianuarie 2022, 22:53

Considerat unul dintre cei mai promițători tineri jucători din Germania, Schlotterbeck este comparat în ceea ce privește impactul pe care ar putea să îl aibă în fotbalul internațional cu Erling Haaland. De altfel, fundașul l-a stopat perfect pe starul celor de la Dortmund în meciul direct, câștigat cu 2-1 de echipa sa. 

"Nu sunt genul de jucător să aspir să joc în Anglia sau Spania. Întotdeauna mi-am dorit să evoluez în Bundesliga, de preferat la cea mai bună echipă", a declarat neamțul, într-un interviu acordat recent pentru Kicker. 

Nico Schlotterbeck a avut prestații solide până acum și este de așteptat ca la finalul sezonului să facă pasul la o echipă mai puternică, posibil chiar la Bayern Munchen, mai ales că Niklas Sule va deveni liber de contract și reprezintă o țintă pentru formații din Premier League. 

"Puțini jucători au refuzat să joace la Bayern, dar acum sunt la Freiburg și mă voi concentra pe asta până la finalul sezonului. Apoi vom vedea ce se va întâmpla", a explicat fotbalistul. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies