Spania

„Ne-am întors!” Mesajul războinic al lui Laporta atunci când a fost întrebat despre transferul lui Haaland 

Barcelona a reușit să facă primul transfer important al sezonului!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 15:30
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 15:31

Catalanii l-au prezentat oficial pe Ferran Torres, pe Camp Nou, sub privirile a 13 000 de fani. Barcelona îi plătește lui City 55 de milioane de euro, în schimbul jucătorului iberic, care însă vor fi achitate în vară, în contextul problemelor financiare de la club. 

Oficialii blaugrana speră să scape de mai mulți jucători în această iarnă, pentru a mai elibera și din masa salarială, astfel încât clubul să își permită și mai multe transferuri de răsunet. Numele lui Erling Haaland a apărut pe lista posibilelor veniri, iar președintele clubului a vorbit despre acest lucru la conferința de prezentare a lui Torres. 

Joan Laporta: „Ne-am întors! Revenirea Barcei este o realitate!”

Președintele catalanilor a pus accent pe transferul lui Torres, punctând că este o dovadă a revenirii Barcelonei ca o putere în fotbal. 

„Totul este posibil în cazul lui Haaland. Mateu (n.r. directorul sportiv, Mateu Alemany) a explicat foarte bine. Cu Ferran am făcut o excepție și ne-am grăbit să facem transferul înainte să avem acea limită salarială, însă lucrăm la acest lucru, așa cum lucrăm și la perioada ce urmează. Asta este treaba noastră și orice este posibil dacă o facem bine, ceea ce facem. Sunt convins că totul va ieși bine. 

Suntem pe piața transferurilor. Toți jucătorii mari iau în calcul posibilitatea venirii la Barca. În momentele acestea trebuie să fim atenți la zona economică, însă ne îmbunătățim și orice este posibil. Există unele priorități în acest sezon pentru a încerca să câștigăm tot ce se poate. Echipa are unele nevoi, iar noi vrem să îl facem fericit pe antrenor. Sosirea lui Ferran era importantă pentru proiect. 

Următoarele transferuri gândite le vom confirma odată ce le incorporăm. Lucrăm să mai facem câteva transferuri în perioada din iarnă. Ne vom întări pe pozițiile pe care antrenorul vrea să le întărească. Să vorbim despre un jucător care nu aparține clubului înseamnă să îi creștem prețul pieței. 

Ne-am întors. Odată cu venirea lui Ferran cred că s-a confirmat asta. Revenirea Barcelonei este o realitate, iar piața fotbalului și-a dat seama de asta. Ne vom îmbunătăți lotul”, a declarat Laporta la prezentarea lui Torres. 

Modifică setările cookies