Pep Guardiola fc barcelona Pedro Spania

Asta e DECIZIA pe care Guardiola o regreta cel mai mult: "Am gresit, sper ca nu l-am suparat!" Cui si-a cerut public scuze:

Pep Guardiola mai are doar 3 meciuri la Barcelona inainte sa ii lase echipa lui Tito Vilanova. Antrenorul vrea sa plece cu constiinta impacata de la echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Mai 2012, 11:00
Data actualizarii: Joi 03 Mai 2012, 10:59

Espanyol, Betis si Athletic in finala Cupei Spaniei - acestea sunt ultimele meciuri care i-au ramas lui Guardiola la Barcelona. Inainte sa plece, Pep a vrut sa isi ceara scuze public unui jucator - Pedro! Mijlocasul care a marcat in finala Ligii din sezonul trecut a fost mai mult rezerva in acest sezon iar Guardiola spune ca acesta nu merita sa aiba parte de un astfel de tratament.

"Nu a fost prea multa continuitate in cazul lui, poate ca am gresit. Daca l-am suparat sau ofensat, nu a fost intentia mea. Lucrul bun pentru club este ca sunt multi jucatori tineri acolo care au carierele in fata.
Pedro a fost vital pentru succesul nostru. Sunt putini oameni pe care i-am intalnit in viata mea care sunt ca Pedro, inima lui e mereu pozitiva. Va fi esential in anii ce vor urma la Barcelona" a spus Guardiola, citat de ABC.es

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies