Anuntul facut de Manchester City despre transferul lui Leo Messi: "Este un geniu, a schimbat total fotbalul!"
Miercuri 14 Martie 2018, 14:33

Anuntul facut de Manchester City despre transferul lui Leo Messi: "Este un geniu, a schimbat total fotbalul!"

Cei de la Manchester City au raspuns la cateva zile dupa ce presa din Spania anunta ca Messi ar putea pleca de la Barcelona pentru 700 de milioane de euro.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Leo Messi a semnat la finalul anului trecut un nou contract pana in 2021 cu FC Barcelona, intelegere care include o clauza de reziliere de 700 de milioane de euro. In ciuda acestei sume colosale, presa din Spania scria ca Manchester City ar putea plati acesti bani pentru Messi.

Aceasta varianta este dezmintita insa de directorul sportiv al lui Manchester City, Ferran Soriano. "Nu exista nicio sansa sa-l transferam pe Messi. Il cunosc bine si pe el, si pe familia lui si stiu ca sunt bine in Barcelona, acolo unde trebuie sa fie.

Noi ne vom construi propriul drum fara el, ceea ce e mai dificil pentru ca vorbim despre cel mai bun jucator din istoria fotbalului. El a schimbat totul, este un geniu" a spus Sorriano, cel care fost vicepresedintele Barcelonei intre 2003 si 2008.Iohannis, despre o eventuală OUG: Mare grijă, societatea civilă trebuie să stea în alertă. Să protestăm