Afacere SPECTACULOASA reusita de Real Madrid! Pentru cine au incasat "Los Blancos" 100 de milioane de euro!

Afacere SPECTACULOASA reusita de Real Madrid! Pentru cine au incasat "Los Blancos" 100 de milioane de euro!

Real Madrid a vandut mai multi jucatori pe care antrenorul Zidane nu ii folosea si a incasat de pe urma lor 100 de milioane de euro. 

Datorita crizei financiare cauzata de coronavirus, Real Madrid a a decis sa nu investeasca zeci de milioane in transferuri si a repatriat jucatori imprumutati precum: Martin Odegaard si Alvaro Odriozola.

Florentina Perez a reusit sa creasca bugetul echipei prin vanzarea de jucatori care nu aduceau niciun plus echipei. Din transferurile lor, Real Madrid a incasat 100 de milioane de euro. 

Ieri, a fost oficializat tranferul lui James Rodriguez la Everton. Clubul spaniol va incasa 25 de milioane de euro in schimbul sau plus inca 10 milioane bonusuri de performanta. 

Tot in aceasta vara, Achraf Hakimi a fost cedat definitiv la Inter in schimbul a 40 de milioane de euro. Sivilla i-a platit campioanei din La Liga 15 milioane pentru transferul lui Oscar Rodriguez. Restul banilor pana la 100 de milioane au fost facuti din transferurile lui: Dani Ceballos, Javi Sanchez, Dani Gomez, De Frutos, Baeza, Soro, Takefusa Kubo şi Martin Calderon.

Real Madrid va trece probabil de 100 de milioane. Gareth Bale va pleca si el in aceasta perioada, iar Mariano Diaz si Borja Mayoral au fost pusi si ei pe lista de transferuri. Sergio Reguilon a fost imprumutat la Sevilla sezonul trecut, iar castigatoarea Europa League ar dori un transfer definitiv. Madrilenii cer in schimbul sau 45 de milioane de euro..

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 19 septembrie. Bilanțul orei 13:00 - 1.333 de cazuri noi și 42 de decese
BRAT