A inceput OPERATIUNEA Dortmund la Barca! Necunoscutii care au UMILIT Realul sunt doriti pe Camp Nou! Lista de cinci stele a catalanilor:

Marti 04 Decembrie 2012, 19:36

	A inceput OPERATIUNEA Dortmund la Barca! Necunoscutii care au UMILIT Realul sunt doriti pe Camp Nou! Lista de cinci stele a catalanilor:

Barca cauta inatariri de la revelatia anului in Liga Campionilor: Borussia Dortmund. Nu mai putin de trei jucatori sunt chemati pe Camp Nou.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Au facut senzatie toamna asta in grupa mortii din Liga cu City, Real si Ajax iar acum sunt pe lista marilor cluburi europene. Lewandowski si Reus sunt doriti de marile cluburi europene, dar si colegii lor sunt monitorizati atent de marile forte.


Subotic, Hummels si Gotze sunt pe lista Barcelonei, anunta Sport.es, care scrie ca scoterii catalani merg la ficare meci sa-i vada iar Barca ar urma sa vina cu o oferta consistenta in perioada de transferuri pentru ei. Hummels a fost votat pe site drept optiunea cea mai buna pentru postul de fundas central dintr-o lista de 50 de jucatori pe care s-a aflat si Vlad Chiriches de la Steaua.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT