A fost surprins jignindu-l grosolan pe arbitru în timpul meciului, dar acuză că este jignit! Postarea lui Vinicius după meciul cu Osasuna

Vinicius Junior Osasuna Real Madrid Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 13:49
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 13:51

Real Madrid a jucat în deplasare cu Osasuna în etapa cu numărul 22 din LaLiga, scor 0-2. 

Madrilenii s-au impus datorită golurilor marcate în repriza secundă de Fede Valverde și Asensio și s-au apropiat la cinci puncte de Barcelona. Vinicius Junior a fost din nou în centrul atenției în meciul în care a oferit un assist și a avut un gol anulat cu VAR. 

Meciul a început cu un moment de reculegere care însă a fost stricat de un suporter de-ai gazdelor care a strigat "Vinicius, fiu de târfă!". Arbitrul a pus imediat capăt momentului de reculegere.

Ulterior, Vinicius s-a transformat din victimă în agresor. Presa din Spania a citit pe buzele brazilianului un atac dur la adresa arbitrului Munuera Montero.

"Fiu de târfă, du-te dracului!", i-a strigat Vinicius arbitrului, în minutul 34. Furia jucătorului de la Real a fost provocată de un duel cu un adversar în marginea terenului, în urma căruia centralulul a dictat aut pentru Osasuna, nu lovitură liberă pentru madrileni.

Ce a postat Vinicius după încă un meci în care a fost în centrul conflictului 

Deși a scăpat nesancționat și de această dată, în ciuda faptului că nu se află la prima abatere în care jignește un arbitru în timpul meciului, Vinicius a postat un mesaj prin care acuză jignirile primite.

„Jignirile continuă...dar la fel și dansul...Ne vedem la Liverpool! HALA MADRID”, a scris Vinicius Junior pe Twitter. 

Ulterior, Vinicius a fost avertizat de arbitru, după ce a reacționat furios în timpul unui conflict cu Moi Gomez, jucătorul Osasunei 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!