Mesajul jucătorului care a fost aproape să îl „rupă” pe Vinicius în Real Madrid - Valencia 

Real Madrid Gabriel Paulista Valencia Vinicius Junior Spania
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 03 Februarie 2023, 18:46
Data actualizarii: Vineri 03 Februarie 2023, 18:48

Real Madrid și Valencia s-au duelat în etapa cu numărul 17 din LaLiga, scor 2-0. 

Madrilenii s-au impus pe teren propriu cu Valencia, datorită golurilor marcate de Asensio și Vinicius Junior în minutul 52, respectiv 54. Meciul a fost unul tensionat și se putea încheia cu o accidentare gravă pentru Vinicius. 

Gabriel Paulista a intrat dur la fotbalistul brazilian în timpul unei acțiuni de joc, însă Vinicius a reușit să se protejeze, evitând o accidentare teribilă. Fotbalistul „liliecilor” a văzut cartonașul roșu direct din partea arbitrului, asta și după ce brazilianul s-a dus furios spre el pentru a-i cere socoteală pentru intrare. 

Mesajul lui Paulista după intrarea criminală la Vinicius

Suspendat pentru două etape în urma eliminării sale, Gabriel Paulista a scris un mesaj pe Instagram în care își prezenta scuzele pentru intrarea inconștientă. 

„Accept critica și cartonașul roșu, nu sunt mândru. Sunt un jucător contundent, dar nobil. Îl respect pe Vinicius și nu am avut niciodată intenția de a-l răni. Suferim mult la acest club mare, trăim o situație dificilă și sentimentele sunt intense. 

Uneori ne este dificil să ne controlăm nervii. Nu i-am controlat și îmi prezint scuzele din inimă. Îmi pare rău, suporteri. Vom continua să ne luptăm până la final pentru a schimba această situație. Să nu se îndoiască nimeni de noi”, a scris Paulista pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!