A fost sau n-a fost?! Faza care a impartit planeta in doua! Braithwaite, atins in careu de Mendy! Trebuia dat penalty?!

A fost sau n-a fost?! Faza care a impartit planeta in doua! Braithwaite, atins in careu de Mendy! Trebuia dat penalty?!

In minutul 83, jucatorii Barcelonei au cerut insistent penalty la o interventie a lui Mendy asupra lui Braithwaite.

Dupa o centrare venita de la Jordi Alba, de pe partea stanga, mingea a depasit cadul portii si l-a depasit si pe Mendy, care parea la un moment dat in control. Braithwaite a urmarit balonul si a fost atins din spate, cu mana, de Mendy. Atacantul danez a cazut la pamant si a solicitat imediat penalty, la fel si restul coechipierilor sai sau antrenorul Koeman, de pe margine.

Gil Manzano n-a vrut sa vada faza pe monitor si a avut incredere in verdictul colegilor sai din camera VAR.

Crezi ca trebuia dictat penalty in favoarea Barcelonei sau a fost decizie corecta din partea arbitrilor? Lasa raspunsul in zona de comentarii!





VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies