5 MOTIVE pentru ca Barca sa-si schimbe ISTORIA! 18.000 de oameni trebuie sa faca un gest senzational! Planul GENIAL:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 19:55

	5 MOTIVE pentru ca Barca sa-si schimbe ISTORIA! 18.000 de oameni trebuie sa faca un gest senzational! Planul GENIAL:

►Derby-ul unor mari iubiri: U CRAIOVA – PETROLUL, miercuri 20:30, in direct Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua si Rapid!

Fanii Barcei ar face orice ca sa-l mai aiba pe Valdes la club si dupa ce ii va expira contractul, in vara lui 2014. El a anuntat ca pleaca si ca nu se va mai razgandi.

Ziaristii de la Sport.es s-au gandit la cateva moduri in care fanii ar putea sa-l faca sa se mai gandeasca:

- Lant uman de la stadionul Camp Nou pana acasa la Valdes, in Hospitalet de Llobregat. Sunt 18 kilometri si ar fi nevoie de aproximativ 18.000 de fani, noteaza Sport.es.

- O statuie in fata stadionului, alaturi de legendarul Kubala. Intr-un fel, merita acest lucru, de vreme ce a castigat trei Ligi ale Campionilor cu Barcelona si este considerat cel mai bun portar din istoria clubului catalan

- Mega coregrafie pe tot stadionul Camp Nou, cu un mesaj de genul: "Valdes, te iubim" sau "Valdes, ramai"

- Fanii ar trebui sa-i strige numele in fiecare prim minut al meciurilor de acasa, apoi sa arate cu degetele: "V", de la Valdes si de la victorie. Primul minut ar fi ceva special, de vreme ce portarul poarta numarul 1 pe tricou

- O campanie puternica pe site-urile de socializare, in care utilizatorii Facebook si Twitter sa dea sute de mii de LIKE-uri, SHARE-uri si TWEET-uri.

Victor Valdes este la Barcelona din 1995, a jucat pentru toate echipele de juniori sau la echipele de ligi inferioare si a castigat tot ce se putea castiga alaturi de catalani. El va implini 32 de ani in luna ianuarie.

Care e cea mai buna varianta?

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT