Cupa Mondiala de Rugby All Blacks Ian Foster Noua Zeelanda Rugby Rugby

VIDEO Cupa Mondială de rugby 2023 | Reacție neașteptată a antrenorului selecționatei All Blacks

Reprezentativa Noii Zeelande s-a calificat, vineri, în finala Cupei Mondiale de Rugby, învingând în semifinale Argentina, scor 44-6, pe Stade de France.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 21 Octombrie 2023, 12:25
Data actualizarii: Sambata 21 Octombrie 2023, 12:37
Selecţionerul naţionalei de rugby din Noua Zeelandă, Ian Foster, a declarat, după calificarea în finala Cupei Mondiale, că va urmări a doua semifinală, care va stabili adversara All Blacks, “probabil mâncând nişte popcorn”, relatează independent.co.uk.

Ian Foster: "Nu-mi pasă cine câștigă!"

“O să îl urmăresc probabil mâncând nişte popcorn. Nu îmi pasă cine câştigă. În acest moment ne concentrăm pe noi înşine”, a spus Foster.

“Ambele sunt echipe bune. Africa de Sud joacă un rugby extraordinar, dar am văzut şi Anglia construind. Englezii încep să fie foarte buni la felul în care vor să joace. Va fi un contrast interesant de stiluri”, a adăugat antrenorul.
 
Reprezentativa Noii Zeelande s-a calificat, vineri, în finala Cupei Mondiale de Rugby, învingând în semifinale Argentina, scor 44-6, pe Stade de France, la Saint-Denis. În a doua semifinală se întâlnesc, sâmbătă, tot pe Stade de France, Anglia şi Africa de Sud.
 
Finala mică va avea loc la 27 octombrie, iar finala mică se va disputa la 28 octombrie. News.ro
 
 
 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!