GALERIE FOTO Ce tertip a folosit Federația de Rugby, pentru a părea la TV că sunt mai mulți oameni la meciul Wolves - Black Lion

federatia romana de rugby romania wolves - black lion rugby super cup spectatori Stadion Arcul de Triumf Rugby
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 15:19
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 15:14

Confruntarea dintre Romanian Wolves și Georgia Black Lion s-a disputat aseară, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, fiind câștigat de oaspeți cu scorul 6-49. 

Meciul a început la ora 18:00, sub privirile a doar 200 de spectatori, iar până la final s-au strâns aproape 800 de iubitori de rugby, care să urmărească pe viu vizita puternicei echipe georgiene, campioana ediției trecute din Super Cup.

Organizatorii meciului au luat decizia ca biletele și invitațiile să fie date doar pentru Tribuna 2, dinspre Arcul de Triumf, pentru ca pe transmisia tv să pară că tribunele sunt aproape pline. De-a lungul partidei, lojele, Tribuna 1 și cele două peluze au rămas cu desăvârșire goale, majoritatea iubitorilor de rugby fiind masați în zona centrală a tribunei care care se vedea cel mai des în timpul filmării. 

FCSB, Rapid și Dinamo sunt echipele de fotbal care cerut insistent să poată juca pe arena Arcul de Triumf, dar giuleștenii au inaugurat noul Stadion Giulești, în martie 2022 și nu au mai insistat pentru a evolua acolo. Stadionul de lângă Parcul Herăstrău a reintrat de curând în posesia Federației Române de Rugby, după ce a fost renovat complet cu fonduri guvernamentale pentru organizarea Euro 2020 și MTS a încercat să păstreze proprietatea sa și doar dă o închirieze către FRR. Modernizarea a costat 37 de milioane de euro, fiind cel mai scump stadion din România, raportat la preț și capacitate (8.207 locuri / 4.508 euro per loc).

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!