"Petrescu a mizat pe arbitraj, dar a mizat prost!" Pierde CFR titlul pe mana ei? Comentariu Bogdan Hofbauer
Luni 30 Aprilie 2018, 11:51

"Petrescu a mizat pe arbitraj, dar a mizat prost!" Pierde CFR titlul pe mana ei? Comentariu Bogdan Hofbauer

Egalul din derby-ul Steaua - CFR de aseara poate fi egal cu deciderea campioanei. 

Dar indiferent daca pierde sau nu campionatul, Dan Petrescu trebuie sa intealeaga cumva, eventual sa-i spuna cineva apropiat lui, ca a pierdut simtul realitatii.

Petrescu si-a axat discursul de dupa meci pe ideea ca arbitrul a fost de la inceput pana la sfarsit de partea Stelei. Macinat de o teorie a conspiratiei, de parca toti s-au nascut ca sa actioneze impotriva lui, Dan Petrescu i-a dezorientat complet pe jucatorii sai in a doua parte a campionatului. Jucatorii de la CFR s-au trezit parasiti in plina lupta de antrenorul lor. Petrescu si-a consumat energia pe lupte imaginare cu arbitri si sefi ai cluburilor rivale in loc sa-i faca pe jucatori sa inteleaga care mai e drumul lor.

Este imposibil ca atitudinea publica a lui Petrescu sa nu se fi reflectat si in vestiar, dovada ca in ultimele meciuri din sezonul regulat si in cele din play-off, fotbalistii de la CFR au fost tot mai agitati, mai agresivi si mai putin concentrati. Petrescu a mutat miza catre lumea arbitrilor, dar a mizat prost si acum mai are doar cateva jetoane, care oricum ii aluneca din mana.

Citeste continuarea pe hoffi.ro
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Mesajul unui medic străin, venit să opereze copii în România: Sunteţi în urmă cu mult faţă de alte state