"Petrescu a mizat pe arbitraj, dar a mizat prost!" Pierde CFR titlul pe mana ei? Comentariu Bogdan Hofbauer
Luni 30 Aprilie 2018, 11:51

"Petrescu a mizat pe arbitraj, dar a mizat prost!" Pierde CFR titlul pe mana ei? Comentariu Bogdan Hofbauer

Egalul din derby-ul Steaua - CFR de aseara poate fi egal cu deciderea campioanei. 

Dar indiferent daca pierde sau nu campionatul, Dan Petrescu trebuie sa intealeaga cumva, eventual sa-i spuna cineva apropiat lui, ca a pierdut simtul realitatii.

Petrescu si-a axat discursul de dupa meci pe ideea ca arbitrul a fost de la inceput pana la sfarsit de partea Stelei. Macinat de o teorie a conspiratiei, de parca toti s-au nascut ca sa actioneze impotriva lui, Dan Petrescu i-a dezorientat complet pe jucatorii sai in a doua parte a campionatului. Jucatorii de la CFR s-au trezit parasiti in plina lupta de antrenorul lor. Petrescu si-a consumat energia pe lupte imaginare cu arbitri si sefi ai cluburilor rivale in loc sa-i faca pe jucatori sa inteleaga care mai e drumul lor.

Este imposibil ca atitudinea publica a lui Petrescu sa nu se fi reflectat si in vestiar, dovada ca in ultimele meciuri din sezonul regulat si in cele din play-off, fotbalistii de la CFR au fost tot mai agitati, mai agresivi si mai putin concentrati. Petrescu a mutat miza catre lumea arbitrilor, dar a mizat prost si acum mai are doar cateva jetoane, care oricum ii aluneca din mana.

Citeste continuarea pe hoffi.ro
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Procurorul general, despre OUG pe Legile Justiției: ”Numeroase probleme, în special pentru DNA”. CCR ar putea fi sesizată