"Eram eliminati, ei jucau sa se califice!" Lucescu explica noaptea NEAGRA a Romaniei cu Serbia

"Eram eliminati, ei jucau sa se califice!" Lucescu explica noaptea NEAGRA a Romaniei cu Serbia

Razvan Lucescu nu a uitat esecul suferit in fata Serbiei pe vremea cand era selectioner. Romania a pierdut cu 5-0 la Belgrad cu Lucescu pe banca.

Razvan considera ca orice rezultat este posibil in partia de la Belgrad din Nations League (luni, 21:45, in direct la PRO TV).

"Cand eram eu selectioner, Serbia era intr-un moment in care trebuia sa se califice, iar noi eram eliminati. Meciul de acum reprezinta un nou inceput. Sunt schimbari, au fost adusi jucatori tineri, altii mai vechi sunt schimbati. Orice este posibil!". A declarat Razvan Lucescu pentru Digi Sport.

Lucescu este incantat ca selectionerul Contra a decis sa-l cheme la nationala pe noul sau jucator de la PAOK. Alin Tosca a fost imprumutat de Betis la formatia din Grecia si Lucescu are doar cuvinte de lauda pentru fotbalist.

"Alin Tosca este un baiat cu bun simt, educat si profesionist", a spus Lucescu.

Meciurile nationalei din Nations League sunt in direct la PRO TV. Tricolorii joaca primul meci cu Muntenegru pe Ilie Oana. 3 zile mai tarziu, in 10 septembrie, Chipciu si compania se deplaseaza la Belgrad pentru meciul cu Serbia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies