Kevin De Bruyne Echipa Nationala a Belgiei Nations League Nations League

Kevin De Bruyne, "plictisit" la națională? Ce a spus înaintea duelului cu Țara Galilor nu lasă semne de interpretare

Belgia se va întâlni cu Țara Galilor în Liga A din Nations League. Toate partidele din competiția internațională sunt LIVE TEXT pe www.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 21:12
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 21:09

Kevin De Bruyne a bifat 91 de apariții în tricoul echipei naționale și a reușit să se impună pe tabelă de 24 de ori. Înaintea confruntării cu Țara Galilor, belgianul s-a plâns de faptul că întâlnește de fiecare dată aceleași echipe, în special pe galezi.

De Bruyne: „E puțin plictisitor”

„Cred că jumătate din cariera mea internațională a fost împotriva Țării Galilor. Nu înțeleg de ce. E puțin plictisitor. Cred că e a 12-a oară când îi întâlnesc. Mereu jucăm cu aceleași echipe.”, au fost cuvintele lui Kevin De Bruyne pentru The Telegraph, potrivit Daily Mail.

Belgia, în Nations League

Belgienii se află pe poziția a doua în Grupa 4 din Liga A a competiției Nations League. În frunte cu Kevin De Bruyne, naționala a înregistrat două victorii, un egal și o înfrângere, obținând șapte puncte.

După jocul cu Țara Galilor, LIVE TEXT pe www.sport.ro vineri, de la ora 21:45, Belgia se va confrunta cu Olanda, în main event-ul serii de duminică, 25 septembrie, de la ora 21:45.

Cariera lui Kevin De Bruyne

Cotat la 85 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, De Bruyne se află la Manchester City din vara anului 2015, când conducerea de pe Etihad l-a achiziționat pentru 76 milioane de euro de la Wolfsburg.

La City, belgianul a bifat 317 apariții, a înscris 87 de goluri și a pasat decisiv în 129 de situații. Fotbalistul nu a văzut niciun cartonaș roșu în 24.000 de minute.

Modifică setările cookies