VIDEO EXCLUSIV „Vii să îmi dai niște explicații... de ce l-ai luat atunci?” Conversația dintre Marica și Rădoi referitoare la Markovic 

Invitat la Ora Exactă în Sport, Ciprian Marica a vorbit despre prestațiile lui Jovan Markovic la echipa națională. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Septembrie 2021, 11:18
Data actualizarii: Luni 27 Septembrie 2021, 11:28

Jovan Markovic a fost convocat în premieră la echipa națională pentru meciurile cu Islanda, 2-0, Liechtenstein, 2-0, și Macedonia de Nord, 0-0. Forțat de accidentarea lui Alibec din prima întâlnire, Mirel Rădoi a contat pe el în următoarele două partide. Dar evoluțiile jucătorului Craiovei au fost modeste, iar atacantul și-a atras critici.  

Ciprian Marica a dezvăluit o conversație purtată cu Rădoi referitoare la convocarea lui Markovic. Fostul internațional a precizat că selecționerul României i-a oferit niște motive puerile fostului internațional pentru forma slabă a atacantului.  

Marica: „Tu l-ai chemat și el trebuia să presteze”

„N-avem arie de selecție, dar 70 de jucatori au debutat la echipa națională. Acum, mi s-a părut că Mirel a înțeles că nu am nimic personal, pentru prima dată, ci că ceea ce comentez e stric legat de joc și că sunt echilibrat. Nu pot să vin și să mint publicul și să spun că jucăm excelent, dacă nu jucăm. Nu pot să spun că îmi place echipa naționala când văd atâția jucători și când nu văd că se formează un nucleu.

L-am întrebat care a fost ideea cu Markovic. A început să îmi explice că ține dietă, că nu a mâncat pește în viața lui, că nu a jucat și că a intrat într-un regim de pregătire fizică. Bun, pe toate astea le știai. Și de ce l-ai convocat? Vii să îmi dai o explicație că nu a fost la capacite maximă. De ce l-ai luat atunci? Dacă știai lucrurile astea și nu ne putea ajuta, pentru că nu ne-a ajutat. Că de ce suntem atât de duri cu Markovic? Păi, tu l-ai chemat și el trebuia să presteze”, a declarat Ciprian Marica la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

În acest sezon de Liga 1, Markovic a marcat trei goluri în cele 8 meciuri disputate pentru Universitatea Craiova. 

Modifică setările cookies