VIDEO EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu Jovan Markovic după convocarea la echipa națională. Mihai Rotaru a dezvăluit tot despre starea jucătorului 

Universitatea Craiova a remizat cu Sepsi Sfântu Gheoghe, 1-1, în etapa a opta din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 11:44
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 12:22

Într-o intervenție la emisiunea "Ora Exactă în Sport", Mihai Rotaru a vorbit despre situația de la club, dar și despre Jovan Markovic, tânărul atacant care a făcut furori la echipa națională.

"Mergem la CFR să câștigăm. Trebuie să avem grijă de el, trebuie să crească. Markovic nu pleacă nicăieri. A venit căzut, am avut o acțiune acum două zile, s-a încărcat fantastic la întâlnirea cu copiii. Acum trebuie să muncească, să se așeze.

Avem și noi ceva special, de-abia a făcut 14 ani. Mai avem un puști, dar are 10 ani. Trebuie să mai crească, dar e incredibil ce pot să facă.", a declarat Mihai Rotaru la PRO X. 

Markovic, dorit în MLS? 
 

Potrivit bgdsoccer.com, Jovan Markovic (20 ani) este în atenția lui FC Dallas pentru un transfer în viitorul apropiat. Americanii apreciază evoluția atacantului în acest început de sezon și susțin că poate fi o variantă pentru linia ofensivă. 

„Născut la Belgrad, Markovic a arătat o formă bună în prima ligă din România, în ciuda minutelor puţine de pe teren, de când şi-a făcut debutul la 15 ani şi jumătate. Recent, a fost alegerea selecţionerului României pentru meciurile din preliminariile Campionatului Mondial şi a strâns 140 de minute în trei partide”, au scris jurnaliștii americani. 

Modifică setările cookies