Nationala

„Tricolorii” speră să continue seria meciurilor cu victorie în Macedonia. Care este principalul adversar al naționalei lui Rădoi

România întâlnește, în deplasare, Macedonia de Nord, miercuri, ora 21:45. Meciul va putea urmări pe PRO TV, iar cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 19:15
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 19:21

„Tricolorii” lui Rădoi sunt încrezători că pot obține victoria pe terenul Macedoniei, însă se tem că terenul execrabil de pe stadionul „Tose Proeski” din Skopje.

„Cred că e o pierdere pentru ei, era un jucător reprezentativ pentru ei (Goran Pandev). Acum au devenit o echipă mai puternică, un grup mai bun. Ce aș putea să spun e că cred că ne așteaptă un meci mai greu decât cel din tur. E important să avem un nivel ridicat și să câștigăm.

E o stare ok, nu trebuie să ne gândim foarte mult la acest impediment. Sperăm ca ceilalți jucători să fie negativi și să poată să ne ajute mâine. Suntem bine, ne dorim foarte mult să câștigăm meciul de mâine. Îi văd pe băieți montați să facă asta. E un meci foarte important, ne dorim să-l câștigăm. Suntem într-un moment bun și trebuie să o ținem tot așa.

Un teren greu duce la un meci de luptă, sperăm să reușim și cu un teren greu să avem o posesie bune, să ținem noi mingea mai mult, să avem controlul jocului. Vedem ce o să fie și la antrenamentul oficial, și la meci. S-a văzut un lucru pozitiv în meciurile acestea. Am reușit să ne strângem, să avem rezultate bune. Normal, rezultatele aduc o atmosferă bună, o uniune a grupului. Asta ne-a ajutat în cele două meciuri”, a spus Chiricheș la conferința de presă dinaintea meciului cu Macedonia de Nord.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies