Nationala

România U20, umilită de Anglia! Rezultat dureros pentru Bogdan Lobonț și elevii săi

România U20 joacă cel de-al doilea meci amical din această perioadă, după ce a câștigat în fața Portugaliei la Voluntari, scor 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 17:04
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 18:16

Anglia U20 - România U20 6-1

Au marcat: Mola 15, Gelhardt 21, 53, 80, Weir 75, Rak-Sakyi 92/ Ghindovean 60

  • Bogdan Lobonț este selecționerul naționalei U20.

Naționala României U20 a fost învinsă la scor de tenis de echipa similară din Anglia, în deplasare. Tricolorii s-au văzut răpuși cu 6-1, după ce englezii aveau deja 2-0 în minutul 21.

Repriza a doua a fost una de coșmar pentru elevii lui Bogdan Lobonț. Chiar dacă au înscris, tricolorii au primit patru goluri în repriza secundă, traind o umilintă ce cu siguranță va rămâne mult timp în mintea jucătorilor.

Elevii lui Bogdan Lobonț își vor măsura forțele cu reprezentativa similară a Angliei, într-un meci ce se va disputa, de la ora 16:00, pe St. George's Park Stadium.

Selecționerul Bogdan Lobonț a ales primul ”11” pentru meciul cu Anglia:

  • România U20: Răzvan Sava, Darius Grosu, Eduard Duțu, Deniz Giafer, Alexandru Sima, Andrei Mărginean, Constantin Grameni, Andrei Bani, Ștefan Pănoiu, Ștefan Baiaram, Bogdan Rotaru

„Nu e vorba despre încurajări, ei au calități extraordinare, sunt jucători inteligenți. Sunt ca un burete jucătorii, e o plăcere să îi antrenezi.

Este continuarea visului pe care l-am avut când m-am apucat de fotbal. Am început cu visul de a ajunge ca jucător la echipa națională, am ajuns, acum îmi continui visul. E frumos”, a declarat Bogdan Lobonț, după meciul cu Portugalia.

CITESTE SI

Modifică setările cookies