VIDEO | „Organizarea defensivă a fost făcută din mers” Mirel Rădoi, moment de sinceritate după meciul cu Macedonia de Nord 

România a remizat cu Macedonia de Nord, 0-0, în a șasea partidă din Grupa J din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 10:44
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 11:51

În urma rezultatului de la Skopje, 0-0 cu Macedonia de Nord, România a obținut 7 puncte din cele trei meciuri, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Apărarea lui Mirel Rădoi a izbutit să nu primească niciun gol în cele trei partide, cu toate că, la conferința de presă de după meciul cu Macedonia de Nord, selecționerul a mărturisit că nu a avut timpul necesar pentru a pregăti cum se cuvine faza defensivă.

Rădoi: „Cei care jucaseră nu au putut să alerge”
 

„Cred că mai mult sunt obositoare pentru jucători aceste perioade, pentru noi este simplu fapt că nu prea este timp de odihnă, ei mai au anumite situații, mai este aparatura medicală pe care o folosesc.

  • „Organizarea defensivă a fost făcută din mers” Mirel Rădoi, moment de sinceritate după meciul cu Macedonia de Nord

Deja au început să se obișnuiască cu ritmul acesta, cred că din punct de vedere psihologic trebuie să își găsească motivația pentru următoarea partidă, pentru analiza care urmează pentru următorul adversar, fiind trei meciuri au o problemă. Trebuie să le dăm informațiile de care au nevoie, nu ne putem prezenta le meci fără o analiză video, fără informațiile despre adversar, fără să încercăm să pregătim meciul.

Din punct de vedere al organizării defensive, această partidă a fost făcută din mers. Nu am avut timpul necesar, cei are jucaseră nu au putut să alerge. Din punctul acesta de vedere, așezarea noastră tactică defensivă a fost făcută din mers”, a declarat Mirel Rădoi după remiza cu Macedonia de Nord, 0-0. 

Clasamentul Grupei J după șase meciuri:

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies