VIDEO EXCLUSIV | Iosif Rotariu, avertisment pentru tricolorii lui Rădoi: „Pentru Macedonia de Nord e ultima șansă!”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Iosif Rotariu a vorbit despre meciul României cu Macedonia de Nord, de miercuri, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 10:06
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2021, 10:39

România a bifat două victorii cu Islanda, 2-0, și Liechtenstein, 2-0, în primele meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Însă partida din Macedonia de Nord, de miercuri, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, este decisivă pentru a rămâne în cursa pentru locul 2 din Grupa j de calificare. 

Iosif Rotariu susține că succesele cu Islanda și Liechtenstein nu sunt concludente, jocul de la Skopje fiind cel care contează în economia calificării la Campionatul Mondial. 

  • Iosif Rotariu, avertisment pentru tricolorii lui Rădoi: „Pentru Macedonia de Nord e ultima șansă!”

Rotariu: „Islanda venea fără jucătorii de bază, iar Liechtenstein e o echipă care nu pune probleme nimănui”
 

Au fost două victorii importante pentru moralul jucătorilor și pentru a rămâne în cursa pentru locu 2, locul 1, mai mult ca sigur, îl va ocupa echipa Germaniei. Nu sunt atât de concludente victoriile, Islanda venea fără 7-8 jucători de bază, iar Liechtenstein e o echipă care nu pune probleme nimănui. Meciul din Macedonia va fi concludent pentru noi și aici ne putem da seama pe unde ne află. 

Macedonia își cam joacă și ea ultima șansă. Am văzut meciul din Islanda, unde trebuiau să câștige, dar și-au făcut singuri greu jocul pe final. Este o echipă solidă cu jucători experimentați. Pentru ei este singura șansă, pentru noi nu știu, dar pentru ei sigur e”, a declarat Iosif Rotariu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Clasamentul Grupei J după cinci meciuri:

CITESTE SI

Modifică setările cookies