VIDEO EXCLUSIV „El va fi 100%!” Burleanu speră ca Petrescu să spună „nu”!? Un alt tehnician ar fi, de fapt, alesul

Mirel Rădoi (40 de ani) s-a despărțit de naționala României după ratarea calificării la Campionatul Mondial din Qatar, iar FRF îi caută acum înlocuitor.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 17:29
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 20:13

Burleanu și Stoichiță au mers deja la Cluj, după cum sport.ro v-a informat în urmă cu o săptămână, unde au discutat cu Dan Petrescu preluarea băncii tehnice. Antrenorul campioanei le-a transmis celor doi că le va da un răspuns după ultimul meci din acest an al CFR-ului.

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, este convins că Petrescu îl va refuza pe Burleanu și acesta îl va pune pe banca tehnică a naționalei României pe Adi Mutu, cel care a condus în trecut și naționala de tineret.

„Este o piedică pentru el (Petrescu). Dacă acum pleacă de la CFR și nu se caifică de la Europene, gata, e terminat. Nu se duce el la echipa națională.

Eu l-aș aduce pe Mutu, aș încerca cu el. Părerea mea este că el va fi numit antrenorul echipei naționale”, a spus Dumitru Dragomir la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Deși este convins că Mutu va fi următorul selecționer al României, Dumitru Dragomir lasă loc unei umbre de îndoială în convigerea sa și spune că dacă Mutu nu va ajunge, totuși, la națională, adunci va face schimbul cu Petrescu pe banca CFR-ului.

„Mutu 100% (o va prelua pe CFR) dacă nu senează pentru echipa național”, a mai spus Dumitru Draomir.

Dan Petrescu se află în acest moment sub contract cu campioana CFR Cluj. Înțelegerea dintre tehnician și ardeleni expiră abia în vara lui 2024. De partea cealaltă, Mutu se află în negocieri avansate cu Kisvarda, din Ungaria, deci FRF ar trebui să grăbească lucururile dacă nu vrea să-l piardă și pe „Briliant”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!