Dragomir știe cine îl va înlocui pe „Super Dan”: „Dacă pleacă Petrescu la națională, el va fi 100% la CFR!”

Fostul președinte LPF este convins că CFR Cluj are o singură variantă pentru banca tehnică, în cazul în care Petrescu va alege să plece la echipa națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 13:04
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 13:14

După ce au întâmpinat refuzurile lui Gică Hagi și Răzvan Lucescu, Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu s-au deplasat la Cluj pentru a-i propune lui Dan Petrescu să preia echipa națională, după cum a anunțat în exclusivitate www.sport.ro. Doar că „Bursucul” a preferat să le ofere un răspuns oficialilor FRF pe 19 decembrie, după ultimul meci al CFR-ului din 2021, contra lui FC Argeș. 

În cazul în care Petrescu să fie noul selecționer al României, Dumitru Dragomir e convins că Adrian Mutu va fi alesul clujenilor pentru banca tehnică. 

Dragomir: „Ce mare echipă are, mă, CFR-ul?”

Va fi Mutu 100% la CFR, dacă pleacă Dan Petrescu la națională. Vă zic eu sigur, el va fi. La ce antrenori a avut Mutu, dacă a copiat 2% de la fiecare, e doxă. 

Ce mare echipă are, mă, CFR-ul? Mutu are aspect comercial, are tot ce vrei. E băiat deștept, are o educație aleasă, e copil de profesori. 

Dacă era Mutu în continuare, sau dacă îl lăsau pe Trică de la început, aveau 7-8 puncte în plus (n.r. - FCU Craiova). Schimbarea de antrenori nu face bine”, a declarat Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

În acest sezon, Adrian Mutu s-a despărțit de FCU Craiova după doar 12 meciuri. Eșecul cu Universitatea Craiova, 0-2, din etapa a 11-a a Ligii 1, l-a făcut pe Adrian Mititelu să renunțe la serviciile sale, iar în locul său să-l instaleze pe Flavius Stoican.

Modifică setările cookies