Liga 1

Adi Mutu, gata să preia un nou club! A fost surprins la stadion: "Sunt interesat!"

Adrian Mutu este aproape să preia un nou club, la aproximativ două luni după plecarea de la U Craiova 1948.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 10:15
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 10:25

Gruparea maghiară Kisvarda a anunțat în urmă cu două săptămâni, după despărțirea de antrenorul Joao Janeiro (40 de ani), că Adrian Mutu este una dintre variantele pentru banca tehnică. În weekend, "Briliantul" a mers în Ungaria pentru a urmări meciul cu MOL Fehervar, câștigat de Kisvarda, scor 2-1.

Cu Andrei Peteleu și Claudiu Bumba titulari, Kisvarda a ajuns la trei meciuri consecutive fără eșec în Ungaria și a urcat pe locul secund, la doar două lunimi în spatele liderului Ferencvaros. Adrian Mutu a urmărit meciul din tribune alături de directorul sportiv Attila Revesz, iar la final a acordat un interviu pentru site-ul clubului.

"Primul lucru a fost să văd cum este fotbalul din Ungaria. Mă bucur că echipa este pe locul doi și sunt interesant de acest post. Totul este în regulă aici, condițiile sunt foarte bine. În ceea ce privește orașul, nu este cel mai mare, dar pentru cei care iubesc orașul nu contează acest lucru. Sigur că mă văd antrenor aici, altfel n-aș mai fi venit, dar vom vedea ce îmi rezervă viitorul.

Am avut o întâlnire cu directorul sportiv Attila Revesz, am discutat lucruri profesionale, despre cum vedem fotbalul. El și-a spus opinia, eu i-am explicat cum văd fotbalul, iar acum vom continua discuțiile dacă est enecesar", a spus Adrian Mutu, pentru site-ul clubului maghiar.

  • În prezent, Kisvarda este pregătită de antrenorul interimar Gabor Eros (41 de ani).

Adrian Mutu rămâne un candidat și pentru postul de selecționer al naționalei României, însă asta nu îl oprește să negocieze cu Kisvarda: "Nu știu câte șanse sunt, dar, în calitate de fost internațional român, este deja o mare onoaare pentru mine ca numele meu să apară pe listă. Totuși, având în vedere că nu este nimic sigur, nu pot refuza din start alte oferte", a mai spus "Briliantul".

Adrian Mutu (42 de ani) a mai antrenat în străinătate doar la echipa secundă a celor de la Al Wahda (iulie 2018 - decembrie 2019). Ulterior, antrenorul a mai pregătit România U21 (ianuarie 2020 - mai 2021) și U Craiova 1948 (mai - octombrie 2021).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies