Nationala

Dan Petrescu e aproape de națională, dar o "metodă" a "Bursucului" îi va irita pe tricolori

Răzvan Burleanu așteaptă un răspuns din partea antrenorului campioanei CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 19:33
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 20:01

Viitorul selecționer al României e subiectul care arde în cuptorului fotbalului românesc. Rând pe rând, cei din FRF au încercat să-i convingă pe Gică Hagi și pe Răzvan Lucescu, însă cei doi au declinat propunerile. A treia variantă pentru Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță a devenit tehnicianul celor de la CFR, Dan Petrescu, campion în România cu Unirea Urziceni și CFR Cluj. 

Fost membru marcant al Generației de Aur, "Bursucul" s-a întâlnit săptămâna trecută cu oficialii FRF la Cluj-Napoca și urmează, așa cum www.sport.ro a scris să dea răspunsul zilele viitoare și să fie instalat pe 22 decembrie, chiar în ziua în care va împlini 54 de ani. 

Daniel Pancu e de părere că Petrescu e o soluție bună, însă și-a exprimat părerea și despre un minus al fostului fundaș dreapta de Steaua, Foggia și Chelsea. "Dan Petrescu e calificat la toate lucrurile. Începând cu cariera de jucător la echipa națională, apoi a câștigat campionate. În plus, e cam singurul, cred și cu Șumudică, care a eliminat echipe din Vest în cupele europene în ultimul timp.

Singurul lucru în care nu-l văd bine e cu trei antrenamente la echipa națională, apoi meci. Dar e super calificat la toate capitolele", a declarat Daniel Pancu, potrivit digisport.ro. 

"Am vorbit cu ei, iar pentru mine subiectul e încheiat în momentul ăsta pentru că mai sunt cinci meciuri și nu e normal să vorbim despre mine", a declarat enigmatic Petrescu, vineri, în timpul unei conferințe de presă. 

Daniel Pancu, unul dintre cei mai valoroși atacanți români de după Revoluție, a antrenat la Rapid și Poli Iași și a fost în cărți pentru a prelua naționala U 21, însă FRF a decis ca Florin Bratu să devină succesorul lui Adrian Mutu.

Modifică setările cookies