Viorel Moldovan Echipa Nationala Nationala

Viorel Moldovan a vorbit despre viitorul atacant al naționalei: ”Trebuie să se sacrifice!”

Mirel Rădoi va trebui să găsească o soluție fiabilă în atacul naționalei.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 20:55
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 21:02

În duelul cu Macedonia de Nord, ce se va juca în deplasare miercuri, de la ora 21:45, în direct pe PRO TV, Rădoi nu îl va avea pe Denis Alibec, astfel că este nevoie de o nouă soluție în atac.

Singurul atacant rămas în lotul lui Rădoi este Jovan Markovic, însă este puțin probabil ca acesta să joace într-un duel atât de important. Viorel Moldovan, fostul mare atacant al naționalei, a comentat despre situația ofensivă a naționalei:

  • Viorel Moldovan a vorbit despre viitorul atacant al naționalei: ”Trebuie să se sacrifice”

”Trebuie găsit unul care știe jocul și se poate sacrifica, jucând cu spatele la poartă din când în când.Nu prea îl văd pe Ianis Hagi pe acea poziție, el are un deficit fizic și nu poate cu spatele la poartă. E un jucător care poate să-ți ofere o pasă de gol.

Markovic a jucat cu Liechstein, nu cred că va juca două mecviuri la rând. Dar poate juca Man acolo, nici lui nu îi vine prea bine că și el e mai bun când vine cu fața la joc, de pe banda dreaptă, când intră pe stângul lui.

Vor fi nevoiți să atace, își vor asuma acest risc, trebuie să atace, să joace. Vom avea spații de exploatat, nu va fi nici Liechstein și nici Islanda, e o echipă care a jucat la Campionatul European.

Au o anumită omogenitate, joacă de foarte mult timp împreună, l-au pierdut pe Pandev și selecționerul dar vor juca, ne vor oferi posibilitatea să ne exprimăm”, a spus Viorel Moldovan la Digisport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!