Bogdan Vintila Cosmin Contra FCSB Nationala Nationala

Vintila i-a facut lista lui Contra! Ce jucatori de la FCSB n-ar trebui sa lipseasca din lotul nationalei: "Ei pot juca in momentul asta!"

FCSB a castigat in 10 oameni meciul cu Botosani, iar Bogdan Vintila si-a laudat jucatorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Noiembrie 2019, 10:09
Data actualizarii: Duminica 10 Noiembrie 2019, 10:14

Bogdan Vintila e pe val la FCSB. Echipa sa a reusit sa castige in 10 oameni meciul cu FC Botosani de sambata seara, scor 2-0, prin golurile lui Coman si Gnohere.

Antrenorul ros-albastrilor a vorbit despre jucatorii sai si din perspectiva sanselor pe care le-ar avea la echipa nationala. 

Vintila a dat cateva nume de fotbalisti ai FCSB care ar putea face parte din lotul selectionatei Romaniei. Cretul, Pantiru, Ovidiu Popescu, Coman, Tanase si Man au fost cei nominalizati de tehnician. 

"Din punctul meu de vedere, Cretu, Pantiru... acum pot sa spun, inainte de joc nu am vrut, ca se umflau prea tare jucatorii mei, dar Cretu, Pantiru, Ovidiu Popescu, Coman, Tanase, Man... oricare poate sa faca parte din lotul nationalei. Repet, sa faca parte din lotul nationalei, nu spun sa joace titular sau sa ia locul altcuiva. Eu spun ca sunt jucatori care in momentul asta care pot sa joace la echipa nationala", a spus Vintila dupa Botosani - FCSB. 

Modifică setările cookies