VIDEO FABULOS | Ce o asteapta pe Romania in Islanda! Islandezii vor incerca sa-i intimideze pe tricolori cu celebrul lor salut viking: momentul in care arena se va cutremura

Islanda este adversara Romaniei din semifinala barajului Nations League.

Dupa ce a ratat calificarea directa la EURO 2020, dupa ce a terminat grupa F din preliminarii pe locul 4, Romania merge la barajul Nations League, pentru doua meciuri care ne pot duce la turneul final. 

Nationala noastra va intalni Islanda in semifinale si, daca ii invinge pe nordici, va juca finala pentru EURO impotriva Bulgariei sau Ungariei. 

Ambele partide vor avea loc in deplasare pentru Romania. 

In Islanda, romanii vor asista la unul dintre cele mai spectaculoase saluturi din lumea fotbalului, salutul viking al islandezilor, inspirat dintr-un cantec de razboi. 

Islandezii au facut spectacol la EURO 2016, acolo unde, inainte de fiecare meci, au aplaudat alaturi de suporteri in stilul lor caracteristic. 

Un alt moment emotionant cu celebrul salut a avut loc la intoarcerea in tara a nationalei Islandei dupa EURO 2016, atunci cand pe strazi s-a derulat o adevarata parada, iar suporterii si-au intampinat "eroii" cu un adevarat spectacol.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul lui Cîţu către prefecţii din județele afectate de inundații: ”Trebuie să mergeţi pe teren!”
BRAT
Modifică setările cookies