Lucian Sanmartean va fi convocat la nationala! "Mi-a promis mie, il ia!" Detalii:

Lucian Sanmartean va fi convocat la nationala! "Mi-a promis mie, il ia!" Detalii:

Mijlocasul Stelei nu a fost o prezenta obisnuita la echipa nationala, chiar daca evolutiile il recomanda.

Sanmartean a venit la Steaua in luna februarie a lui 2014, iar de atunci jocul Stelei s-a bazat tot mai mult pe sclipirile sale. In meciul cu Ludogorets, Sanmartean a fost cel mai bun de pe teren, a scos acel penalty - ratat de Chipciu - si a lasat impresia ca nu poate fi deposedat decat prin fault.

VINE SANMARTEAN!

Ilie Nastase a declarat, in exclusivitate pentru PROTV, ca a avut o discutie cu Victor Piturca, selectionerul Romaniei.

"Am vorbit cu Piturca, mi-a promis ca-l ia pe Sanmartean la nationala, cu Grecia!", sunt cuvintele marelui campion din tenis.

Sunt mai multe motive pentru care Lucian Sanmartean nu a fost convocat la echipa nationala:

- Fostul patron de la Vaslui, Porumboiu, cat si Mitica Dragomir, fost sef al LPF, au insistat pentru ca el sa fie convocat la nationala. O fire dificila, cum a lasat sa se inteleaga in dese randuri, Piturca s-a ambitonat sa nu accepte sfaturi cand i se cere o anume selectie;

- tehnic, Piturca vrea sa-l joace in linia de trei din fata inchizatorilor, adica in zona de constructie pe faza de atac al echipei. O solutie din cauza faptului ca nu joaca suficient de bine faza defensiva, lucru pe care Piti i l-a reprosat si lui Alex Maxim, un alt jucator de creatie, care nu se repliaza multumitor pentru selectioner.

Urmatorul meci al Romaniei este cel cu Grecia, de la inceputul lunii septembrie. Este prima partida oficiala din campania de calificare la EURO 2016.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum a devenit Vlad Voiculescu un motiv de discordie în coaliția de guvernământ
BRAT
Modifică setările cookies