Transferul lui Marica in Premier League e criticat dur in Anglia: "Marica la Arsenal? Nu, multumim! Nu-i suficient de bun!" Ce scriu englezii:

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 14:51

	Transferul lui Marica in Premier League e criticat dur in Anglia: "Marica la Arsenal? Nu, multumim! Nu-i suficient de bun!" Ce scriu englezii:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Presa din Anglia vorbeste din ce in ce mai mult despre un eventual transfer al lui Ciprian Marica la Arsenal! Posibilitatea acestei mutari a fost confirmata si de agentul jucatorului iar cei de la Sky Sports au preluat-o. Arsenal i-a adus in aceasta vara gratis pe Sanogo, Flamini si Viviano, si a dat lovitura in ultima ora de mercato o data cu achizitionarea lui Mesut Ozil.

In ciuda unei prestatii excelente a lui Marica impotriva Ungariei, englezii nu vad cu ochi buni o eventuala venire a lui Marica la echipa lui Arsene Wenger, in ciuda faptului ca acesta ar avea nevoie de un nou atacant dupa accidentarea serioasa a lui Lukas Podolski, cel care va lipsi 3 luni de pe gazon. Cei de la Just Arsenal il caracterizeaza destul de dur pe Marica.

"Nu este un transfer care sa-i entuziasmeze pe fani, acesta nefiind mai bun decat Chu Young Park, jucator care este in continuare la club. Motivele pentru care nu trebuie nimeni sa fie extrem de entuziasmat este pentru ca ar fi incat un jucator adus gratis. In plus, din 2001, Marica a reusit sa marcheze doar 44 de goluri in Romania, Ucraina si Germania. Joaca de obicei mai mult in flanc sau ca al doilea varf, dar cifrele sunt departe de impresiona.

Daca nu s-a putut impune in acele ligi, exceptand Germania, desigur, atunci nu exista niciun mod prin care ar putea sa ii aduca vreun plus lui Arsenal in Premier League. Nu e suficient de bun si 5 goluri in 34 de meciuri de campionat la Schalke in ultimii 2 ani demonstreaza ca nu are forta de a se impune in Premier League" scriu acestia.

Marica urmeaza sa negocieze cu mai multe echipe printre care si Arsenal, dar si West Ham, o alta echipa din Premier League interesata de el. Cel mai probabil, Marica va semna cu noua echipa saptamana viitoare, dupa meciul cu Turcia.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT