MESAJ EMOTIONANT pentru Nationala! Cui i-a dedicat Marica golul cu Ungaria! Detalii geniale despre cum era sa se lase de fotbal!

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Septembrie 2013, 11:33

	MESAJ EMOTIONANT pentru Nationala! Cui i-a dedicat Marica golul cu Ungaria! Detalii geniale despre cum era sa se lase de fotbal!

►Meciurile de RIO sau NIMIC! Marti, ora 19:00, in direct la Sport.ro, comentam impreuna Romania - Turcia, Tara Galilor - Serbia si Ucraina - Anglia!

Marica a tras enorm de mult ca sa poata juca pentru Nationala in meciurile decisive cu Ungaria si Turcia. Gazeta scrie ca varful Romaniei a facut toata luna august un program special de pregatire, ales de oamenii din staff-ul lui Piturca.

Apoi a aratat ca merita sa fie titular, iar Piti i-a dat sansa. El a marcat, insa a povestit dupa meci ca au fost si momente in care simtea sa se sufoca, insa a trecut cu bine peste ele.

Dupa ce partida s-a terminat, Marica a mers in Loja VIP, acolo unde se aflau rudele si prietenii sai. Intre ei si bunica sa, persoana care l-a ajutat sa se faca fotbalist.

Atunci cand era mic, scrie Gazeta, Marica a fost trimis de parintii sai la tenis, sport pe care tineau sa-l practice, insa bunica din partea mamei a fost aceea care l-a orientat spre fotbal. Timpul a devedit ca a fost o alegere buna, iar Ciprian ii multumeste astazi pentru ajutorul dat.

In plus, golul marcat ii este dedicat ei, bunica lui Marica fiind prezenta pentru prima data la un meci al Nationalei.

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro X

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Avertisment de la meterologi, după o zi caniculară. Ce se întâmplă cu vremea de luni
BRAT