LIKE A BOSS | Superaparitie a lui Ionut Radu pe aeroport! Portarul a atras toate privirile, iar incaltarile de 1.500 euro sunt cu adevarat speciale: FOTO

Ionut Radu este responsabil cu discursurile motivationale in vestiarul nationalei U21, dar si cu stabilirea noilor trenduri. Portarul este recunoscut pentru faptul ca e la curent cu ultimele tendinte in moda.

Ionut Radu a venit in Romania pentru actiunea echipei nationale U21. El a inchis poarta lui Genoa in meciul cu Juventus, castigat de "grifoni" cu 2-0, iar acum se pregateste pentru duelul cu Spania.

Ionut Radu a oferit o aparitie spectaculoasa la sosirea pe aeroportul Otopeni - Henri Coanda.

Ochelarii, dar mai ales tenesii Dior de 1.500 de euro au atras toate privirile.

A mai impresionat si cu alte ocazii

Nu este pentru prima data cand portarul Genoai, despre care italienii scriu ca ar putea fi rascumparat de Inter la vara, isi face o aparitie spectaculoasa.

Radu: Sunt mereu motivat! Trebuie sa demonstram!"

"Eu mereu sunt motivat si stiti si voi chestia asta. Important este sa dam tot ce avem mai bun, sa le demonstram tuturor tot ce am demonstrat si pana acum, ca suntem o echipa si ca ne putem bate si cu cele mai bune nationale din Europa.

Ma bucur foarte mult ca ii pot inspira si pe altii, pentru ca eu pentru asta muncesc, sa devin un exemplu bun pentru ceilalti si sa ma ia ca exemplu si sa ma urmeze. Pentru mine este o onoare sa vin sa imi reprezint tara si acum mai ales ca avem doua teste foarte importante si trebuie sa demonstram ce am demonstrat si pana acum" , a declarat Ionut Radu.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies