"Puteam castiga si cu Ronaldo pe teren!" Ionut Radu, cu increderea la cote maxime dupa victoria impresionanta cu Juventus in Serie A! "E prima oara cand traiesc asa ceva"

Andrei Ionut Radu, portarul nationalei U21 a revenit in tara dupa victoria neasteptata a Genoei in fata celor de la Juventus. 

Revenit in Romania pentru stagiul de pregatire alaturi de nationala U21, Ionut Radu a vorbit despre victoria de duminica a echipei sale de club in fata uriasei Juventus. 

Portarul nationalei mici a marturisit ca s-a simtit extraordinar si crede ca el si colegii sai o puteau invinge pe Juventus chiar si daca Ronaldo era pe teren.  

"Pentru mine a fost foarte emotionant, e prima oara cand am trait asa ceva, a fost stadionul prin, sold-out. A fost cu adevarat extraordinar! 

Nu pot sa-mi dau cu parerea despre absenta lui Ronaldo. Lucrurile difera de la meci la meci si am fi putut castiga chiar si cu Ronaldo pe teren. Eram foarte motivati si pregatisem meciul foarte bine si in timpul saptmanii si s-a vazut asta si in teren", a spus Radu. 

Vlad Dragomir a spus in repetate randuri ca aparitiile excelente ale lui Ionut Radu in Serie A il motiveaza, iar portarul de la U21 a comentat acest lucru. 

"Ma bucur foarte mult, pentru asta muncesc, sa devin un exemplu bun pentru ceilalti si sa ma ia ca exemplu si sa ma urmeze. Dupa parerea mea, sunt foarte multi jucatori din Romania care merita sa ajunga la echipe mari", a spus Ionut Radu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Năsui: Marţi lansăm schema de despăgubire pentru industria HoReCa
BRAT
Modifică setările cookies