Spaniolii, cuceriti de nationala de tineret a Romaniei: "Desi au avut 9 absente, au aratat control, bucurie si tupeu in joc!"

Spaniolii, cuceriti de nationala de tineret a Romaniei: "Desi au avut 9 absente, au aratat control, bucurie si tupeu in joc!"

Romania U21 a pierdut partida amicala de la Granada in fata Spaniei U21, o echipa cu 4 titluri europene in palmares.

Nationala Romaniei de tineret a fost invinsa de reprezentativa similara a Spaniei intr-un meci amical de pregatire a Europeanului din aceasta vara ce va avea loc in Italia si San Marino. Spania a castigat cu 1-0 gratie reusitei lui Mikel Merino.

Spaniolii de la Marca lauda insa prestatia nationalei lui Mirel Radoi: "Spania a luat nota de trecere in penultimul examen inainte de Euro. A facut-o in fata Romaniei cea care nu are nume la acest nivel insa este una dintre cele mai puternice echipe de acest fel si este, de asemenea, calificata la turneul final. (Spania) a castigat la diferenta minima, insa a existat senzatia ca s-a ajuns la un punct cheie pentru echipa fiind una compacta, dificil de depasit in defensiva si cu multe resurse ofensive. A lipsit doar intensitatea.

Primele minute au fost o lupta pentru control. Romania a aratat control, bucurie si tupeu in joc. A fost penalizata de absente (9 jucatori nu au fost prezenti), ceea ce a dus la pierderea mingii foarte rapid cand a avut posesia. In ciuda acestui lucru, La Rojita nu s-a impus in duel, avand doar posesia. In ultima zona a terenului, jocul a fost cenusiu. Toate oportunitatile s-au incheiat dupa inexactitati la ultima pasa" scriu jurnalistii spanioli despre partida.

Ce a spus Mirel Radoi dupa meci

"Cred ca a fost o partida asa cum ne asteptam, destul de dificila. Am incercat sa ne ridicam la nivelul partidei si cred ca in multe momente am facut-o. Din punct de vedere tactic, in prima repriza am suferit, si chiar si din punct de vedere al intensitatii.

Daca vorbim din punct de vedere al determinarii, sunt foarte multumit. Unele aspecte tactice au fost acoperite chiar daca nu asa cum ne doream si e normal, nu am avut timp decat 30 de minute sa facem antrenament tactic. E clar ca sunt jucatori care pot fi in lotul pentru EURO 2019. Sa nu uitam ca nu mai putin de 9 jucatori sunt in lotul echipei mari.

Nu putem fi siguri daca rezultatul ar fi fost altfel (daca erau jucatorii convocati la nationala mare), poate jocul ar fi aratat diferit si aici ma refer la calitatea jucatorilor (absenti), dar cei care au jucat in aceasta seara sunt multumit de atitudinea lor si de felul cum au evoluat. Multi din ei au fost pentru prima data la echipa nationala" a spus Mirel Radoi in conferinta de presa de dupa partida.

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Arde Prefectura din Suceava. Vâlvătaia a cuprins întreg acoperișul
BRAT

Modifică setările cookies